Да избереш работното облекло за служителите си е едно от решенията, които трябва да вземете внимателно. В крайна сметка това е не малка инвестиция за удобството и безопасността на работниците ви, както и неразделна част от идентичността на вашата марка.

Тук не говорим само за практичност и имидж – изборът на работно облекло трябва да бъде прост и от гледна точка на управление и логистика.

Преди да вземете решение е добре да си отговорите на следните въпроси:

Нуждаете ли се от брандирано работно облекло?

Дори не целият ви персонал да е пред очите на хората, брандираното работно облекло, което да представя идентичността на компанията ви си остава важно. Обмислете кои предмети, когато бъдат бродирани или щамповани могат да придадат уверен и професионален външен вид на работниците ви. Убедете се, че ще бъдат направени качествено, така че този вид да се запази по-дълго във времето, дори след многото изпирания.

Имате ли нужда от обезопасяващо работно облекло?

Ако бизнесът ви е в сферата на авиацията, логистиката, строителството, комуналните услуги и т.н. , то за вас е от съществено значение да осигурите защита на служителите си от всички опасности, свързани с извършването на работата им. Изборът на доставчик на работно облекло, който да отговаря на всички минимални стандарти в бранша и да е в състояние да осигури дрехи и оборудване за целия ви персонал, независимо от заеманата длъжност, значително ще ви улесни.

От какво качество се нуждаете?

Имайте в предвид, че работното облекло е подложено на постоянно пране и сушене. Изберете достатъчно високо качество, което да позволи дрехите да се запазят здрави, стегнати и с добър външен вид. Относно защитното работно облекло – от съществено значение е да предпазва адекватно служителите ви, така че съобразете го внимателно с извършваната от тях работа.

Как новата екипировка да достигне до служителите ви?

Когато сте поръчали голямо количество работно облекло и оборудване, то трябва да намерите начин лесно и бързо да го разпределите между наетите от вас лица.

 

Comments are closed.