За да получите бърз кредит без документи, има само три условия. Първият критерий е възрастта, вторият е идентичността и третият е наличието на сигурен доход.

Тъй като българските закони забраняват отпускането на заеми на непълнолетни. Следователно е задължително кандидатът да е най-малко 18 години, с изключение на това, че някои компании изискват дори по-голяма възраст, която може да достигне до 25 години.

На кредитния пазар има компании, специализирани в продукти за пенсионери, които дават пари на хора от всяка възраст. По правило обаче има максимална възраст. Тя започва от 55 години и стига до 75 години.

Разбира се, човек, който не се е идентифицирал не може да получи кредит, така че се изисква и валидна лична карта. Не всеки документ е подходящ за кредитните компании, а само актуалната лична карта, защото те са единствените, които включват постоянен домашен адрес.

Временният документ за самоличност, паспортът и шофьорската книжка се смятат за неподходящи документи, когато кандидатствате за бързи кредити без документи. По подразбиране документът за самоличност показва, че сте български гражданин със стабилно местожителство в страната.

Трябва ви само още нещо, а именно да убедите кредитора, че имате достатъчно ресурси, за да им върнете дълга. Добрата новина е, че компанията не се интересува откъде идват вашите средства, т.е. не е задължително да са в категорията на облагаемия доход.

Не е нужно да идвате със сертификат за заплата, което е много трудно и то само, за да докажете, че имате достатъчно големи месечни доходи.

В идеалния случай, би било добре да представите банково извлечение, защото така фирмата ще види какви пари, идващи от всички източници, постъпват в акаунта ви: заплата, пенсия, надбавки, права на интелектуална собственост, онлайн продажби, допълнителни дейности и т.н. Като алтернатива можете да донесете всякакъв документ, който доказва редовни постъпления, като например дивидентни от наем.

 

Източник: https://vsichki-krediti.com/

Comments are closed.