Защо да затворите пространството под банята? В края на краищата, сега се продават красиви бани, покрити с цветен емайл отвън. Необходимо е само да изберете баня с цвета на плочките – и да се насладите на хармонията.

Краищата на баните могат да се превърнат в самостоятелна декорация. И модерните акрилни и каменни вани не изискват никаква допълнителна работа, тъй като под тях обикновено няма празно пространство. Въпреки това, не всеки може да си позволи скъпи бани.

Относително евтините стоманени и чугунени вани често нямат най-видимия външен вид. Необходимо е да се реши въпросът как да се скрие целия този ужас – така че да е красиво и удобно.

Важна функция на пространството под банята е пространството за съхранение. В малките бани, всеки квадратен сантиметър е ценен и пространството под тоалетната е твърде голямо, за да остане празно.

По този начин, въпросът за затваряне на пространството под банята все още е много важен.

Най-често срещаното е едно от най-евтините решения, а именно използване на специален екран за баня. Това са готови конструкции, които се инсталират бързо и лесно и ако е необходимо, лесно се разглобяват.

Екраните имат разделители или регулируеми крачета. Инсталацията на такъв екран е лесна и проста, защото благодарение на разделителите и регулируемите крака тя плътно се опира на стената на ваната и на пода.

Сглобяемите екрани обикновено са изработени от пластмаса. Те могат да бъдат оцветени с полупрозрачни или решетъчни елементи.

Малко по-скъпо ще струва екран за вана с люлеещи се или плъзгащи се врати, но ще добави удобство, защото пространството под тоалетната може да се използва като място за съхранение. И ако имате нужда от достъп до комуникации, не е нужно да разглобявате цялата структура. Научете и за изхвърляне и почистване на строителни елементи след основни и козметични ремонти: https://www.konkurenti.com/pochistvane-zhilishte-plovdiv.

Дизайнът може да осигури не само на вратите, но и на рафтовете постепенно откриване на чекмеджета. Такова с достатъчно пространство около ваната ще отвори кутиите. Те могат да съхраняват почистващи и хигиенни продукти. Всичките четири стени и няколко отделения са пълноправни „шкафове за вана“. По-скъпи, но по-удобни.

Започнете от сега да трансформирате своята баня за повече стил, удобства и комфорт.

 

Comments are closed.