В малкия апартамент ще трябва да използвате всеки инч от пространство с двойна полза! Ако се питате как да стане това, ето и 8 умни идеи от една стая да се направи две:

Разделяне на цветовете

Вашите деца могат да имат напълно различни вкусове, но това не означава, че те не могат да живеят в хармония в една и съща стая. За да създадете такава хармония и да направите разлика между личното пространство на всеки цвят и район в любимия си цвят, отделете легло с красива завеса.

Офис в килера

Дори и в малката всекидневна можете да намерите място за работа. Използвайте вграден гардероб. Дръж няколко рафтове вътре в нея и приложете малка сгъваема маса. Сложете работен стол. Скрийте работното място със завеса и това ще е красиво оформен офис, който да не се вижда, когато имате гости. Чудесно допълнение към тази идея би изглеждал един диван в избрания стил на инериора.

Запълнете ъглите

Компютърните бюра помагат да използват пространството по-добре в сравнение с конвенционалните идеи и стилове. С тях ще имате достатъчно място да пишете писма, да работите дори в спалнята. Представете си само идеята да използвате удобния матрак, за да работите с лаптоп в леглото.

Съхранение под леглото

Понякога е по-добре да се постави в стаята на детето не е легло и плъзгащи диван или диван с вградени чекмеджета. На първо място, в чекмеджетата, могат да са от полза за бързо премахване на всички играчки и различни неща, а плъзгащият се дивана е идеален за настаняване на гости, които понякога идват непредвидено.

Двуетажно легло по нов начин

Говори се, че стандартните двуетажни легла развият клаустрофобия у децата, но никой не оспорва, че изобретението помага да се спести място в стаята. Опитайте да поставите двуетажно легло по друг начин на буквата Г. Набор от легла, поставени перпендикулярно, създава по-отворен план, както и прави място високо и подходящо за игри. Погледнете и за подходящи цени за извозване на стари мебели 0888 00 11 33.

Декорирайте офис зона

Ако работното ви място се намира в спалнята, тя не трябва да бъде подобна на офис помещение. Добавки на декоративен стол с цветни тапицерии, елегантна настолна лампа, дървени рафтове с модели или къдрици, могат да омекотят ситуацията и да направят района повече уютен и домашен.

Бърза трансформация

Ако не разполагат с отделно място за компютъра, сгъваемите столове са лесни за сглобяване и бързо могат да се поставят около компютъра. Разбира се, компютърът трябва да бъде портативен – лаптоп. С този мебели можете лесно и бързо да промените целта на трапезарията, превръщайки го в офиса и обратно.

Магически маса за сгъване

През деня служи като бюро малката сгъваема масичка до дивана или рафтове, а вечер, когато лежеше напълно способна може да я трансформирате в хола, за да посрещнете гости или да създадете повече място за сервиране на блюдата.

Comments are closed.