Нашата компания е специализирана в продажбата на оригинални и неоригинални резервни части за местни и вносни автомобили. Имаме удоволствието да ви предоставим широк спектър от резервни части на разположение, които са необходими за поддръжка и малки ремонти, които имаме в нашия склад. Но ако се интересувате от подробности, то не е на разположение, можете да поръчате от нас, и в нито един момент ние доставяме резервни части в удобно за вас време и място.

За да поправите колата, не е задължително да се вози из града в търсене на най-добрите части е достатъчно да посетите нашата услуга автомобил. Нашият технически център е оборудван с всичко необходимо за ремонт на качеството: Ние имаме резервни части, съвременна диагностична апаратура, софтуер, компютъризирани кабини и персонал от опитен персонал. На разположение са винаги аксесоари за автомобили: както оригинални и висококачествени колеги.

работи в нашия сервизен център магазин за авточасти предлага следните компоненти:

Резервни части за ремонт на спирачната система
Подробна информация за енергийните блокове от различни марки
Броня, CV стави, колани, филтри, накладки
компонентите на спирачната система, шаси, суспензия и предаване
членове на тялото
Виж – в нашите бензиностанции резервни части от най-добрите производители
Прикачените файлове (кола алармена система, аудио система и др Parktronniki)
Масло, антифриз и много други

Компетентни служители ще изберат да си части ремонт на автомобили автомобили за чуждестранни автомобили, идеални както за разходите и за оперативните (технически) свойства. Ние гарантираме на нашите клиенти висока производителност, по-широка гама от продукти в магазина за авточасти и ниски цени, както в службата, както и върху детайлите.

Comments are closed.