Вашият вътрешен двор и други външни пространства са важни части от вашия дом. За много семейства, тя се е превърнала в едно от най-добрите места за изграждане на връзки и топло забавление на гостите. Изборът на подходящите вътрешни мебели за дома ви гарантира, че сте в състояние да прекарвате качествено време с хората, които са важни за вас, в удобно и приветливо място.

Ето някои съвети, които трябва да имате предвид при избора на мебели за вътрешен двор:

Основна цел

Един от най-важните въпроси, които трябва да зададете, преди да закупите мебели, е как възнамерявате да използвате вътрешния двор. Често ли забавлявате големи събирания? Дали семейството ви използва главно вътрешния двор за малки вечери за барбекю? Обичате ли да се отпуснете, но не и да хапнете във вътрешния двор?

Каквато и да е основната употреба, има пълна гама от мебели за вътрешен двор, които да отговарят на вашите нужди. Вашият избор включва мека мебел и хамаци за мързеливи следобеди, индивидуални бар столове и маси за хранене в пълен размер със съответстващи столове.

Консистенция на дизайна

Стилът на архитектурата на вашия дом и цялостния декор трябва да бъдат отразени в избора ви на външно обзавеждане. Трябва също така да разгледате озеленяването на вашия двор или градина. Вила близо до пясъчен плаж представя различна естетика от тази на бунгало в испански стил. Същото важи и за еклектичен срещу минималистичен дизайн.

Отнасяйте се към своя вътрешен двор, както и другите стаи в дома ви. Помислете как вътрешните помещения излизат навън. Стремете се за последователност и хармония при избора на вашите парчета.

Свободно пространство

Размерът на вашето външно пространство също е важен фактор. Уверете се, че измервате свободното си пространство и че тези измервания са удобни, когато пазарувате за мебели.

Не се опитвайте да изтласкате големи мебели в малка палуба в задния двор. Вие ще искате да оставите място за хората да се движат и да се насладите на открито. По същия начин малките мебели ще изглеждат на място в експанзивна палуба.

За средни пространства можете да смесвате едно голямо парче с по-малки седалки, за да ви даде гъвкавост. Далас, носител на наградата за избор на потребители на Тексас, Casual Living Patio и Fireside предлага разнообразие от възможности – от модулни седалки до бар столове, което ще направи вашето външно пространство удобно и стилно, независимо от размера му.

трайност

Независимо от предназначението или стила, важно е да изберете издръжливи и лесни за поддръжка мебели, които ще продължат с години. Характеристиките, които можете да търсите, включват висококачествени материали, износоустойчиви покрития и удобни възглавници за тъкани за всички времена.

Дясната мебел за вътрешен двор е инвестиция, която ще ви даде години на удоволствие, с минимални тревоги и поддръжка.

цена

Както при всяка покупка, която правите за вашия дом, разходите и вашият бюджет са важни съображения. Потърсете най-добрата комбинация от мебели, които ще отговарят на вашите нужди, като същевременно ви дават дългосрочна стойност за вашите пари. В това вашият избор е широкообхватен: от пълни комплекти до отделни парчета, които можете да смесите и да се съчетаете.

Външните пространства на дома ви са израз на личността и начина ви на живот на вашето семейство. Независимо дали става въпрос за случайно барбекю или място за редовно забавление на тълпата, Casual Living Patio и Fireside осигурява открито обзавеждане за години на изграждане на взаимоотношения с близките ви.

Comments are closed.