Closed

Гаражът е често делегиран като сметище за предмети и прочие. Научете повече за това как да си организирате това пространство и да разберете някои прости идеи.

Ако разполагате с навес, но той вече е позацапан и дори скъсан на места, то сега е момента да го обновите. Обособяване на дори повече пространство чрез монтиране на ред на рафтове над дъската може да ви е от полза.  Уверете се, за да си осигурите възможност за съхранение и на по-обемисти предмети. Някои прости решения за съхранение, ще възстановят вашето пространство и там ще има къде да държите всички гаражни инструменти.

Ако можете да пребиете дупка в пространството, създадено като площ в гаража, то навярно бихте го направили. И все пак, ако това е част от плана ви винаги може да наемете фирма, която кърти. Такава ще реализира вашите проекти и ремонти.  Като начало, изберете повърхност и когато екипът от къртачи пристигне на място, го запознаете с целта на работа.

Оценка, анализ и степенуване

Един от най-големите проблеми, които може да срещнете, когато организирате гаража си (или всяко пространство) е факта, че се оказва затрупано и реално нямате план за пространството. Хората не успяват да отделят време да анализират и визуализират пространството, за да разберат как искат то да функционира. Ако сте един от тях, помислете над въпросите:

Какъв е вашият приоритет за гаража ви? Къде смятате да паркирате колата си. Дали не планувате гаражът да ви служи за работно място? Предвиждате ли в гаража да съхранявате сезонни артикули и спортна екипировка? Или може би всички изброени по-горе неща? Е, може да сте в състояние да имат всички, но все пак ще трябва да приоритизирате някои от тях – как искате да използвате пространството. С вашите приоритети в съответствие, ще имате по-лесен път за почистване и организиране на пространството, защото вие ще бъдете в състояние да се определи какви принадлежи в пространството искате и какви не.

Почистване на мястото

Ще трябва да започнете на чисто. Вземете няколко брезент и одеяла, за да поставите вашите елементи в открито пространство, като алеята или тревата. След като всичко е навън, бъдете сигурни, почистването и измиване на пода и стените ще е наложително.

Готови за работа

Това е най-забавната част, защото на финала всичко ще е пред очите ви. Започнете с освобождаване на достатъчно място и пускане нещата далеч в работната зона. Когато отделяте вещи и предмети от гаража, не забравяйте да ги поставяте в кашони и да именувате. Така много по-лесно и подредено ще е всичко, когато поемете контрол над тяхното разпределение.

Всичко това ще направи по-лесно, както самата организация по Кърти и извозва, така и това да се намерят и поставят нещата далеч.

Идеите са безкрайни, когато става въпрос за етикетиране.

Comments are closed.