Кои са нещата, с които бихте свързали своята ekskurziq do dubai , лятна или зимна ваканция; прекарването на Нова година в екзотична страна или гарантирана почивка в страхотен hoteli v dubai .

Нека всичко да върви по реда си. Предлагаме ви дубай оферти и кратка, обзорна разходка из свежи и екстравагантни проекти.

Dubai предлага най-модерното изкуство и дизайн в столица на Близкия изток

Дубай има доста разнообразна художествена сцена.

Остров Palm, известен още като Palm Jumeirah е най-големият изкуствен остров в света, построена между 2001 г. и 2006 г., той е дом на няколко милиона долари, мега имения и домакин на 5 звездни луксозни хотели, включително и емблематичната atlantis the palm.

Вземете под внимание вашата почивки в дубай и насочете поглед и към най-високата сграда на планетата. В почти два пъти височината на Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк, Бурж Халифа е висока 2,722 фута (828m) височина, за да бъдем точни и разполага със 163 етажа. Така тя неслучайно е обявена за най-високата в световен мащаб.

Dubai е рай за купувача. Докато много други страни по света обявяват разпродажби в януари месец и след Коледа, то за госта на Дубай има напълно реална възможността да спечели чисто нов автомобил или да купи евтино злато.

Дубай има едномесечна програма за пазаруване, фестивали с концерти и посещение на традиционния „Gold Souk“. В рязък контраст с някои от най-гигантските мега молове, можете да пазарувате арабски бижута, разположен в старата част на града. На това място може да зърнете 10 тона злато,

Откакто откриването на хотела Atlantis през 2009 г., в Дубай се е опитало да надминат себе си, когато става дума за разработване показва фойерверки. Palm и World островите стават домакин на най-големия в историята на миналата година проект с фойерверки. По същата причина и Бурж Халифа се превърна в център на честванията на града. Той е открит през 2010 г., подобно на пристанището в Сидни Бридж или Таймс Скуеър в Ню Йорк.

 

 

 

 

Comments are closed.