Картинката грабва вниманието и на най-мрачния човек. Тя провокира усмивка, подобрява настроението и често ни пренася в нови светове. Научете повече как да обновявате ежедневно фото тапета на новия смартфон и какво още може да очквате:

Google добавя живи тапети за Android още при версия 2.1, която за първи път се появява на мобилния Nexus One. По това време той е бил малко повече от атракция и е събуждал истинско любопитство, като трик на умел майстор. Повечето живи тапети, дори дават живот на батерията и са изцяло лъскави, придвижвани чрез иконите.

Четири години по-късно, живите тапети са се превърнали в нещо, което може да направи телефона жив и истински, без очевидните недостатъци. Нека да проверим пет живи тапети, които са в най-лесни вариации, без да вредят на батерията.

Музей – това приложение вкарва красиви изображения с висока резолюция и позволява да ги въртите като фон и по желание.

В „на живо“ част от тапета идва в начина, по който тя се прилага помрачено и размазано, като запазва началния екран. Тя може да се докосне два пъти по всяко време, въпреки изображението, което се появява за няколко секунди.

Може би най-доброто нещо за приложенията на Музей е страхотната екосистемата с разширения, които добавят нови източници на изображения. Винаги има нещо ново при това напълно безплатно в Google Play.

Потребителски Beam – този тапет е бил включен в повечето версии на Android, тъй като Ice Cream Sandwich. Това не претоварва екрана с твърде много икони, но го прави малко скучен и напълно липсват опции. Една добра алтернатива е поръчка Beam, която позволява да произведе същия ефект, но с всякакви променливи. Ако не ви харесва в синьо/лилаво, можете да го смените с всичко, което пожелаете.

Потребителски Beam включва настройки за скоростта на анимацията, формата на лещата, която обостря ефекта, а дори и на ъгъла на наклона и цвета. Тя може също да се промени въз основа състояние на батерията като напомняне, променящите характеристики са включени безплатни, а за отключване всичко останало се плащат минимални суми.

Google Now е в центъра на Android планове. Той предлага стилът на изкуството, който преобладава във всичко, което Google прави. Планините могат да оживяват с тапет на самия начален екран.

Резултатът, както можете да си представите е възхитителен. Малки кораби плават, планини се появяват на преден план и облаците се носят нататък като промяна в перспектива.

Изумяващи тапети, снимки и приложения може да непрестанно, информирайки се онлайн в света на мобилните технологии.

 

Вашият коментар