Навярно и вие като всеки съвременен човек от месеци насам разглеждате различните технологии на пазара и се замисляте да си купите таблет. Тогава се появява въпроса защо да го направите. Има поне 10 причини, заради, които си струва да притежавате подобна джаджа:

Що се касае до препоръка, две устройства лаптоп и таблети недвусмислено. Така че преди да изхабите цялата си кредитна карта, за всичко, което искате, нека да поговорим за няколко причини, за защо да си купите именно таблет.

1. Таблетите са големи електронни четци. Въпреки че мнозина биха се оплаквали, че опитът на четене не е толкова съсредоточен като устройства едноцелеви с електронно мастило, а текстът не е толкова четлив, тези недостатъци не са спрели потребители от разглеждане и споделяне на PDF файлове, комикси, дълги уеб артикули, детски книги и т.н. Нещо, което другите технологии не могат да победят.

2. Таблетите са преносими станции на производителността. Няма нищо по-удобно от календар и прозорец с имейл на голям екран. Въпреки че много от нашите телефони вече тече PIM приложения, предоставяната от таблета прави нещата далеч по-добри.

3. Таблетите са по-добри, отколкото по-старите лаптопи. Ако не е нужно да се бъркат много, таблети ще се справят с повече съдържание, отколкото с две годишен лаптоп, а имат и по-модерни приложения и игри. Освен това не изискват повече място заради клавиатура и мишка.

4. Таблетите са страхотни за срещи. Въпреки това ще трябва да се обръща внимание и на възможността за водене на бележки и други удобства.

5. Таблетите са страхотни за споделяне на снимки и презентации. Таблетите са отлични за общински опит за споделяне на снимки и са от голяма полза за застрахователни регулатори, недвижими имоти, търговци и всякакви продавачи.

6. Таблетите са чудесен начин за гледане на филми и слушане на музика. Няма нищо по-добро в колата за деца от копие таблет. Инсталирането на най-бързо остарели DVD и LCD монитори отнема време, за разлика от портативното и удобно устройство.

7. Таблетите са по-евтини, отколкото нов лаптоп, а наред с това за тях се предлагат страхотни аксесоари – чанти и калъфи.

8. Таблетите няма да се сринат, а дори това да стане само един бърз рестарт и всичко се получава обратно.

9. Таблетите са добри за пътуване. Таблетките обикновено работят с Wi-Fi и 3G мрежи и голям екран за съхранение на карти, пътеводители и речници.

10. Таблетите са чудесни не само на външен вид, но и с множеството си екстри. Допълнителни принадлежности и аксесоари, включително слушалки могат да бъдат взети и заедно. Те могат да накарат всеки да се почувства като от бъдещето.

 

Вашият коментар