В малките пространства, на които сме подложени да живеем всеки се стреми да пести място. Съществуват множество алтернативи, според които може да ограничим излишното претрупване с мебели и да създадем ефект за повече простор. Всичко това може да започне от избора на цветове. Според фън шоу и мненията на някои специалисти, ето още някои свежи идеи:

Изборът на светъл ламиниран паркет може до голяма степен да освежи интериора, да привлече светлината в помещенията и да създаде чувство за простор.

Ако не разполагате с достатъчно място за разполагане на много мебели в дома си има вариант да подберете една подходяща кушетка, която ще служи за сядане през деня и като легло, през нощта. Този вариант ще внесе нужния  елегантния вид, при съчетание със страхотни завивки, а кушетката ще още по-удобна и практична мебел.

Съществуват различни видове кушетки, според определените стаи от къщата. Тази идея ще улесни максимално и ще гарантира страхотно напасване с основната тема на дизайна. Кушетките са мебели, които вършат работа и за канапе, и за лежанка, и за легло. Когато подовата настилка е ламинат, те лесно се разтягат и прибират по повърхността й.

Друга добра идея за дома е софата в комбинация с нисък диван. Тя може да е тапицирана с плат или кожа и да преобладават колоритни цветове. Върху нея може да се разхвърлят обемисти възглавници. Някога европейците са се придържали да се седи на дивана, а не да лежи. Докато с годините софите с различен дизайн, и удобни облегалки като при кресла, имащи множество разделени седалки и един вид меки маси са така популярни и предпочитани.

Салонният диван и днес радва окото и внушава респект, както и офисният вариант, чиято визия украсява интериора на помещенията за срещи и преговори. Все по-голямо стана многообразието от предлагани дивани, а това от какъв се нуждае вашия дом остава изцяло ваша преценка.

Всяка една мебел, всеки един тип паркет – масивен паркет или ламиниран паркет могат да бъдат поръчани с възможност за доставка и монтаж.

В резултат на урбанизацията градско жилище не позволява в един апартамента да има повече от една спални и често холът се превръща в спалня нощем. Ето, защо е добре мебелите за това помещение да се избират според нуждите.

Многообразие от модели и възможност за всеки дом има, благодарение на богатия избор на пазара.

Всеки сам решава в крайна сметка, от какви удобства има нужда в дома си, а предложенията на пазара само могат да потвърдят това.

 

 

 

Вашият коментар